Το Τμήμα Διεθνών Πωλήσεων της εταιρείας έχει μια μακρά ιστορία επιτυχημένης συμμετοχής σε διεθνείς διαγωνισμούς που προκηρύσσουν οι εγκυρότεροι οργανισμοί παγκοσμίως.

Η DEMO AΒΕΕ έχει δημιουργήσει μια ειδικευμένη ομάδα μέσα στο Τμήμα Διεθνών Πωλήσεων, η οποία έχει την ευθύνη της συμμετοχής στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο– περιλαμβανομένων αυτών που προκηρύσσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού, τα Υπουργεία Υγείας και οι κρατικές και τοπικές υπηρεσίες και στις πέντε ηπείρους.

78.8%

της ετήσιας παραγωγής εξάγεται σε 5 ηπείρους
DEMO S.A. Products (including pending submissions & rest of the countries which are reached via CMO agreements).
Νέες Χώρες 2021 | Ιταλία, Ολλανδία, Νεπάλ, Παραγουάη
2020 | Νορβηγία, Καμερούν
2019 | Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία
2018 | Γαλλία, Σουηδία, Δανία
2017 | Αλγερία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Ομάν
2016 | Μιανμάρ, Ταζμανία
2015 | Αφγανιστάν, Αυστραλία, Μπανγκλαντές, Μπενίν, Kαμπότζη, Κροατία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Γκάμπια, Γουινέα, Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, Λάος, Μαλδίβες, Μάλι, Μογγολία, Ανατολικό Τιμόρ, Ουκρανία

“Δραστηριότητα”σε 96 χώρες

Επώνυμα σκευάσματα DEMO S.A. σε 86 χώρες

2900+εγκεκριμένα προϊόντα

527υπό έγκριση το προσεχές διάστημα


Η εταιρεία μας θεωρεί ότι η επιτυχία πρέπει να ξεπερνά τα χρηματοοικονομικά και λειτουργικά πλαίσια. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να γίνουμε επίσημοι προμηθευτές πολλών διεθνών οργανισμών βοήθειας, περιλαμβανομένων της UNICEF και των Ηνωμένων Εθνών.

Είναι τιμή μας που έχουμε επιλεγεί ως συνεργάτες των δύο αυτών υπηρεσιών και που είμαστε σε θέση να τους προμηθεύουμε όλη την απαιτούμενη βοήθεια για να πετύχουν στην αποστολή τους. Το 2007, η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων και η Υπηρεσία Πρόνοιας των Η.Ε. (United Nations Relief and Works Agency and Welfare Agency, UNRWA) επέλεξε την DEMO ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές της, ενισχύοντας τη φήμη της εταιρείας ως μια παγκοσμίου επιπέδου, πρωτοπόρο εταιρεία παρασκευής φαρμάκων.


Το Τμήμα Διεθνών Πωλήσεων της εταιρείας μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες εφοδιασμού σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει τα προϊόντα μας σε όλες τις χώρες. Ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων αντιπροσώπων επιτρέπει στην εταιρεία μας να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ανεξάρτητα από το μέρος όπου εδρεύουν οι συνεργάτες μας.

Το Τμήμα Διεθνών Πωλήσεων, που ιδρύθηκε το 1985, έχει τεράστια ανάπτυξη του ετήσιου κύκλου εργασιών του, και συμβάλλει δυναμικά στα κέρδη της εταιρείας. Το 2004, η DEMO ήταν ο κορυφαίος εξαγωγέας φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, θέση την οποία έχει διατηρήσει από τότε.

Η DEMO παρακολουθεί ενεργά τις αγορές όλου του κόσμου για να εντοπίσει τα προϊόντα των οποίων λήγει η ευρεσιτεχνία και έχουν ιδιαίτερη σημασία για την παγκόσμια κοινότητα της υγειονομικής περίθαλψης. Έχει δεσμευθεί να αναπτύσσει 21 νέα δημοφιλή προϊόντα κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας και στο μέλλον. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε συχνά έργα έρευνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, έργα που θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επεκταθεί σε νέους τομείς.

Η επιτυχία μας βασίζεται στο μοναδικό συνδυασμό στρατηγικών πλεονεκτημάτων που έχουμε:

  • Ανάπτυξη του δυναμικού παραγωγής μεγάλης κλίμακας μέσω της συνεχούς επένδυσης σε τεχνολογία αιχμής.
  • Ταχύτατη επέκταση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας.
  • Συνεχής και προσεκτική επένδυση σε ανθρώπινους πόρους.
  • Προθυμία του εξειδικευμένου προσωπικού μας να προσφέρει τις γνώσεις του για τη χρήση των προϊόντων μας.
  • Ανοιχτή, ειλικρινή και έγκαιρη επικοινωνία με τους συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο.
  • Έγκαιρη διανομή και παράδοση προϊόντων.
  • Άμεση κάλυψη τυχόν επειγουσών επιπλέον αναγκών.
  • Μία σαφώς προσδιορισμένη εταιρική φιλοσοφία βασισμένη στις αρχές της ποιότητας, της ανάπτυξης, της επαγγελματικής και ευέλικτης διαχείρισης και της οικονομικής ανεξαρτησίας.