Επενδυτικό Πλάνο

Με τις επενδύσεις ύψους 356 εκ. ευρώ που έχουμε ήδη ξεκινήσει, φέρνουμε το αύριο, σήμερα. Η DEMO κάνει το επόμενο βήμα και ως το 2027 θα πρωταγωνιστεί στην παραγωγή φαρμάκων στην Ευρώπη και στον κόσμο. Δείτε περισσότερα για τις επενδύσεις μας στην παραγωγή φαρμάκων, στην παραγωγή πρώτων υλών, στην έρευνα και στη βιοτεχνολογία.

Άξονες Επενδυτικού Πλάνου

Παραγωγή Πρώτων Ύλων

Δειτε Περισσοτερα

Παραγωγή Τελικών Φαρμάκων

Δειτε Περισσοτερα

Βιοτεχνολογία

Δειτε Περισσοτερα

Έρευνα και Ανάπτυξη

Δειτε Περισσοτερα

Ο ρόλος της DEMO στην επαναφορά της παραγωγής φαρμάκων στην Ευρώπη μετά την πανδημία.

Γιατί σε πολλές χώρες και κυρίως στην Ευρώπη, παρατηρήθηκαν σοβαρές ελλείψεις φαρμάκων και μεγάλες καθυστερήσεις στην εισαγωγή πρώτων υλών κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Ποιοι είναι οι λόγοι που η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα και πώς η DEMO πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια αυτή; Παρακολουθήστε στο βίντεο πώς η εμπειρία της πανδημίας οδήγησε στην επαναφορά της παραγωγής φαρμάκων στην Ευρώπη και πώς εμείς κάνουμε σήμερα το επόμενο βήμα.

Παρουσίαση Επενδυτικού Πλάνου 2021-2027

Για όλους εμάς το 2021 θα είναι η χρονιά – ορόσημο στην οποία η DEMO ξεκίνησε να αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Έως το 2027 οι επενδύσεις μας στην παραγωγή πρώτων υλών, στην παραγωγή τελικών φαρμάκων, στην έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και στη βιοτεχνολογία αναμένεται να φέρουν τη DEMO σε ρόλο πρωταγωνιστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρακολουθήστε τα highlights της εκδήλωσης στην οποία έγινε η αναγγελία του πολυδιάστατου επενδυτικού πλάνου ύψους 356εκ ευρώ.