Αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξή της στη νέα γενιά επιστημόνων η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO υλοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα «Start your Journey», έναν θεσμό Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος νέοι, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών σχετικών με τον φαρμακευτικό κλάδο μπορούν να κάνουν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, καθώς και για 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

Στην τελική φάση του προγράμματος οι αριστούχοι επιστήμονες διαφόρων κλάδων που προκρίνονται καλούνται για προσωπική συνέντευξη και γνωριμία με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους. Εφέτος και λόγω των μέτρων ασφάλειας για την προστασία από τον COVID -19 οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Οι προσωπικές επιθυμίες των υποψηφίων παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, καθώς αυτό που προέχει είναι η εταιρεία να βοηθήσει κάθε νέο επιστήμονα με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα και με το πως ο ίδιος οραματίζεται το μέλλον και τη σταδιοδρομία του. Έτσι, Υποτροφίες δίνονται κατά βάση σε υποψήφιους που έχουν άμεσο ενδιαφέρον συνέχισης των σπουδών τους και οι πρακτικές σχεδιάζονται με τρόπο που να βοηθούν τους νέους να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς που τους ενδιαφέρουν.

H υποβολή των αιτήσεων για το φετινό «Start Your Journey» γίνεται στο www.demo.gr/startyourjourney από την 1η Ιουλίου 2020 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2020.