Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ και η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της με τίτλο panDEMOnium, αυτά τα Χριστούγεννα παρουσίασε το έργο του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Η πρεμιέρα έγινε στις 15/12 στον «Πολυχώρο Εκδηλώσεων ΔΑΪΣ», στο πλαίσιο της γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων της DEMO. Εκτός των μικρών φίλων της εταιρείας, είχαν προσκληθεί και τα παιδιά από πέντε σπίτια  του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μικροί και μεγάλοι μετά την παράσταση  απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα τα οποία είχαν σχεδιαστεί ειδικά για την ημέρα αυτή. Την παράσταση παρακολούθησε και ο πρόεδρος και ιδρυτής της DEMO, Σταύρος Δέμος ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τα παιδιά αλλά και τους «ηθοποιούς».

Στη συνέχεια, στις 18 Δεκεμβρίου, η panDEMOnium σε συνεργασία με τη Δράση Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρίσκεται καθημερινώς στα νοσοκομεία παίδων για να απασχολεί με παιχνίδι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τους μικρούς ασθενείς, παρουσίασε το έργο στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Η επόμενη παράσταση θα δοθεί στα μέσα Ιανουαρίου στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα στη Θήβα, όπου κάποιες κρατούμενες θα την παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους. Στο κατάστημα κράτησης θα γίνει δωρεά σκευασμάτων  για το ιατρείο και το φαρμακείο τους, δωρεά ειδών προσωπικής υγιεινής για τις άπορες κρατούμενες και βιβλίων για τη βιβλιοθήκη τους.

Εκτός των παραστάσεων της panDEMOnium, η εταιρεία πραγματοποίησε τα κάτωθι:

  • Το Δ.Σ της DEMO για ακόμη μια χρονιά αγόρασε και έστειλε τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, και αλεύρι,) στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
  • To τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης της DEMO πραγματοποίησε δωρεά τροφίμων (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, λάδι) στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων.
  • To τμήμα Αποθήκης και Διανομής της εταιρείας, μαζί με 20 εργαζομένους του θα βρεθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο ΠΙΚΠΑ Βούλας όπου θα δώσει μικρά δωράκια στα παιδιά και θα περάσει δημιουργικό χρόνο μαζί τους.
  • Οι ευχετήριες κάρτες της βιομηχανίας (600τεμ) αγοράστηκαν από τον Οργανισμό «Make Α Wish» ενώ τα μικρά δωράκια από το Σύλλογο «ΑΜΥΜΩΝΗ» (Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Οράσεως & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Τέλος, σε έναν άλλο τομέα αυτή τη φορά, αυτόν της παιδείας,  και λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου της σχολικής χρονιάς, η DEMO με την επιμέλεια του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Γενικού Λυκείου Κρυονερίου, για την χορηγία και τη δημιουργία εξ ολοκλήρου από την αρχή, ενός εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών. Το ΓΕΛ Κρυονερίου είναι ένα σχολείο με 140 μαθητές/μαθήτριες, το οποίο η DEMO προμήθευσε με έναν μακρύ κατάλογο υλικών, που αφορά κάθε είδους πειραματική διαδικασία στα μαθήματα της Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.