Ενενήντα ένας εργαζόμενοι της DEMO έτρεξαν στον Μαραθώνιο για το «Κάνε Μια Ευχή»

Ενενήντα ένας εργαζόμενοι της DEMO ήταν εκεί! Στα 5 χλμ. και στα 10 χλμ., ενώ στην κλασική διαδρομή των 42 χλμ. συμμετείχε επίσης ένας δρομέας. Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το «Κάνε Μια Ευχή». Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “Make A Wish” έχουν συνεργασία από το 2015.

Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, «χάρισαν το νου και το σώμα τους» σε ένα σκοπό: Να τερματίσουν! Η DEMO Marathon Team ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά ενώ τα μέλη ευχήθηκαν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί!

Στην DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» 3 ομάδες εργαζομένων. Εκτός από την DEMO Marathon Team,  υπάρχει η DEMO Soccer Team που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2019 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ, καθώς και η θεατρική ομάδα “panDEMOnium” με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, νοσηλευτικών ιδρυμάτων και κλινικών. Πέρυσι η “panDEMOnium” παρουσίασε την παράσταση «Οδυσσεβάχ», βασισμένη στο έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου, ενώ φέτος ετοιμάζει την παράσταση  «Ο Μικρός Πρίγκιπας», του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ.