Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της DEMO «panDEMOnium», με σκηνικά και κουστούμια έπαιξε σκηνές από το θεατρικό έργο «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της Ξένιας Καλογεροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα του Παίδων.

Στο τέλος των τριών παραστάσεων τα μέλη της θεατρικής ομάδας της DEMO – panDEMOnium, μοίρασαν δώρα στα παιδιά που βρίσκονταν στις αίθουσες και στα δωμάτια.

“Η συγκίνηση, η χαρά αλλά και η αίσθηση πληρότητας που νιώθει κανείς όταν προσφέρει ήταν διάχυτη, καθώς αυτή τη φορά το χειροκρότημα από παιδιά, γονείς και νοσηλευτές είχε για όλους μια άλλη έννοια” αναφέρουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Η ομάδα panDEMOnium συνεργάστηκε με τη Δράση Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρίσκεται καθημερινώς στα νοσοκομεία παίδων για να απασχολεί με παιχνίδι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τους μικρούς ασθενείς.

Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Δευτέρα 22/4 στο Τμήμα Αιματολογίας και Ογκολογίας (ΤΑΟ) στο ισόγειο και τη Μ. Τρίτη 23/4 στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Κ.Ε.Θ.) στον 1ο όροφο και στο Ογκολογικό Τμήμα Αγλαΐα Κυριακού (Ο.Τ.Α.Κ.) στον 2ο όροφο.

Η ομάδα panDEMOnium της DEMO ABEE θα συνεχίσει την πορεία της και το 2019-2020 με στόχο να προσφέρει χαρά, συγκίνηση και λίγη ανακούφιση σε συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους.