Οι εργαζόμενοι έτρεξαν για το Make -A- Wish (Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος).

Στον 34ος επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO έλαβε μέρος τρέχοντας με την ομάδα του Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).  Εφέτος συμπληρώθηκαν  120 χρόνια από την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση μαραθωνίου, ενός αγωνίσματος εμπνευσμένου από την αρχαία διαδρομή του Αθηναίου οπλίτη ημεροδρόμου μετά τη Μάχη του Μαραθώνα.

60 και πλέον εργαζόμενοι της  DEMO ήταν εκεί!!! Στα 5χλμ, στα 10 χλμ και στα 42χλμ. Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το “Κάνε Μια Ευχή”.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO  έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά ενώ με τον Οργανισμό Κάνε μια Ευχή έχουν συνεργασία από πέρυσι όπου απόκτησαν 1.000 αστέρια ευχής για τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Οι εργαζόμενοι της DEMO έτρεξαν για πρώτη φορά στην Διοργάνωση του Μαραθωνίου (οργανωμένα ως ομάδα) και αυτή ήταν με το  Κάνε μια Ευχή ενώ  ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά πολλοί περισσότεροι . Όπως είπαν χαρακτηριστικά « Αναμετρηθήκαμε με τις δυνάμεις μας, τους στόχους μας και τον εαυτό μας. Και όπως πάντα κέρδισε… η καλύτερη πλευρά μας!!!