Η επιτυχημένη πορεία της DEMO ΑΒΕΕ και ιδιαίτερα η εξαγωγική της δραστηριότητα αναγνωρίζεται και συνεχίζει να ξεχωρίζει στο Ελληνικό επιχειρείν. Η εταιρεία που εδώ και χρόνια κάνει πρωταθλητισμό στις εξαγωγές απέσπασε δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις  για την εξαγωγική της παρουσία. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11/12, στα Greek Exports Awards αναδείχθηκε Top Industrial Company, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο την σημαντική εξαγωγική της επιτυχία. Επιπλέον η DEMO διακρίθηκε με έπαινο για τηνΕξαγωγική της Αριστεία και στα “Made in Greece Awards”,  σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Στελέχη του τμήματος Εξαγωγών της  DEMO ΑΒΕΕ που παρέλαβαν  το Gold Βραβείο στα Greek Export Awards με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Δημήτρη Δέμο.

Οι νέες αυτές διακρίσεις καθιερώνουν την  DEMO επιβραβεύοντας την αξιόλογη εξαγωγική της δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, το 80% της παραγωγής της εταιρείας  εξάγεται σε 52 συνολικά χώρες, με μερίδια αγοράς της τάξεως του 30% σε πολλές από αυτές.  Η DEMO έχει σημαντική παρουσία σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ωκεανίας με ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων και επώνυμα δικά της  προϊόντα. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει 1.318 σκευάσματα ήδη εγκεκριμένα και άλλα 189 τα οποία είναι στη διαδικασία έγκρισης.

Στους στόχους της είναι η είσοδος σε νέες κατηγορίες προϊόντων, σε χώρες που έχει ήδη παρουσία, ενώ για την επόμενη τριετία βασικός της στόχος είναι να είναι ενεργή σε πάνω από 75 χώρες και να διαθέτει υποκαταστήματα σε τουλάχιστον 7 χώρες.

Η κ. Ιωάννα Δέμου, μέλος του Δ.Σ της DEMO ΑΒΕΕ και ο Απόστολος Σαμιώτης,  Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρείας  στα Made in Greece Awards 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για διακρίσεις που προήλθαν από δύο σημαντικές εκδηλώσεις για τον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Πιο αναλυτικά, τα βραβεία Greek Exports Awards 2015, διοργανώθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media S.A., με στόχο να επιβραβεύσουν ανθρώπους, ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας. Τα Made in Greece Awards, διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) με σκοπό να επιβραβεύσουν  την παραγωγή και να αναδεικνύουν την Ελλάδα και τις σημαντικές επιχειρηματικές της προσπάθειες.