Τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας υποδέχθηκε η κορυφαία φαρμακοβιομηχανία DEMO στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι Αττικής, την Τρίτη 13 Μαΐου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Ημέρες Βιομηχανίας» που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να ενημερωθούν με λεπτομέρεια  για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τους εργαζόμενους και τις υποδομές της DEMO και να γνωρίσουν την κουλτούρα και τα στελέχη της εταιρείας.

Με οικοδεσπότες τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Δέμο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Δέμο, αλλά και τους Διευθυντές της εταιρείας στους τομείς της παραγωγής, διασφάλισης ποιότητας και εξαγωγών, οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις προηγμένες παραγωγικές μονάδες της εταιρείας, συνολικής έκτασης άνω των 40.000 τ.μ. Οι δημοσιογράφοι παρακολουθήσαν τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου και  ενημερώθηκαν για τα σύγχρονα και καινοτόμα μηχανήματα που χειρίζεται το άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το υψηλής τεχνολογίας εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, το οποίο είναι κορυφαίο στην Ελλάδα και εκτείνεται σε περισσότερα από 1.400 τ.μ.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την ιστορία της DEMO, τη συνεχή ανάπτυξή της την τελευταία δεκαπενταετία και βέβαια για την υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία καταγράφουν μια άκρως επιτυχημένη παρουσία σε 50 χώρες.

Ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, δήλωσε σχετικά: «Η ισχυρή παρουσία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σταθερή πορεία εξέλιξης και η εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους ανθρώπους μας, την υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία τους, καθώς και με τις υπερσύγχρονες υποδομές μας. Επενδύοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης παραγωγικής μονάδας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην πρόοδο των εργαζομένων μας μέσα σε ένα σταθερό, ασφαλές και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στη νοσοκομειακή αγορά και να γίνουμε πρωταθλητές στις εξαγωγές. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά και καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν γιατροί και ασθενείς σε παγκόσμιο επίπεδο».